Přiznání
Anotace: Je moc fajn mít takového člověka.
Pořád Tě mám před sebou,
vidím nás dva spolu.
Chci být už jen s Tebou
a nepadat dolů.
Vím, že Ty mě podržíš
v jakékoliv situaci.
Vím, že Ty mi rozumíš,
máš mě totiž ve své moci.
Udělám vše, co mi povíš,
nechci o Tebe přijít.
Chci s tebou stoupat výš
a co nejdál do světa jít.
Přečteno 423x
Tipy 2
Poslední tipující: Neldor
Komentáře (0)