Zpívej
slova hříšná, věty s žízní
nahá kráčíš v notách písní
kde se luna s mořem tříští
jsi má dnešní, jsi má příští
Zpívej
slova v dešti, věty s kapkou
lásky pián s lichou klapkou
kde se luna v moři třpytí
pod hvězdami spolu výti
Zpívej
slova noční, věty s tichem
echa vzdechů za ostychem
kde se luna s novem snoubí
tonout spolu v tónů hloubi
Zpívej
slova touhy, věty s vášní
my dva blázni prostopášní
kde se luna lunou stává
má Afrodité v kráse páva