Anotace: Ze sbírky: "Andělské tváře" - Předělávka starší básně.
Sbírka: Andělské tváře
Nevyřčené přání
Hledím ti do očí
a ač tvá ústa mlčí,
já rozumím všemu.
Přeješ si lásku, štěstí,
dvě hezké, malé děti,
ale jdeš-li správnou cestou
to nemáš tušení,
a přitom si nalháváš,
dost že bylo zkoušení.
Teď je to to pravé,
a pak v dalších myšlenkách si přiznáš,
že ty první byly lhavé.
Jdeš dál slepou cestou
a vůbec neznáš směr
a nemáš cíl.
A já z posledních svých sil,
mám jen jedno přání
…
ať splní se ta tvá…
Tohle ti fakt někdo vydal?
12.08.2013 20:16:36 | Nikotin
Dneska nikdo nikoho nevydá, nemáš-li známé nebo prachy ;-), tedy odpověď, samozřejmě. Nicméně psát básně jako ty, tak mě nikdo nečte, krom literácké sekty :-D... Margarín a opar nad Přerovem, jojo, to čtenáře zaujme :-D :-D...
14.08.2013 01:08:30 | Miro Sparkus