Anotace: Řeknu ti jedno... Jak moc jsem ráda, za každou minutu s tebou.
Láska je pomíjivá
nejdřív jako vykvetlá růže,
pak přežívá a při nezdaru
shnilá slupka
- od banánu.
Pro tebe je
Láska jako lehké pírko
a pro mě knoflík lehce našitý,
co dá se snadno strhnout.
Přišij ten knoflík
napevno
nechci slzy, dny bez objetí
a černočerné bezesno,
chci tvoje oči a slovo
„Princezno“.
Můj cvočku
- od košile
přišij ho napevno
a jakmile
ho nikdo neodthne
Nikdo…
Nás nezlomí.