Má to duši, něžnost, to ano. Ale verše měsíce-líce, přání-zdání a nejvíc hrozné nebe-Tebe to naprosto celé degraduje na začátečnickou říkanku vhodnou do slabikáře...
Smutné je, že nejlepší verš je slabý verš blízkosti-starosti.
Jinak insiprace, pointa, duše, to beru, ale buď naprosto změnit verše a vyhodit tenhle přehled nejhorších možných veršů nebo zvolit volný verš. Ovšem tam popracovat s rytmem.
14.08.2013 01:02:41 | Miro Sparkus
Bohužel volný verš používat neumím :) a jsem si toho vědom, že to jsou klišé a proprané spojovačky. Asi to je taky tím, že sem "línej" vymýšlet nové :)) ...Nikdy bych taky tento "výplod" nehlásil nikam do soutěže :) ...ale děkuji za názor a přečtení
14.08.2013 01:15:44 | LSI
Ale námět na básničku je to skvělý, noční obloha, padající hvězdy. Uvidím jak dlouho mi bude vrtat hlavou, třeba mě to donutí taky něco sesmolit :-).
14.08.2013 10:38:26 | Miro Sparkus