OKOUZLENÍ
Zahoď ten smutek
co ti na tvář pad
Zašlap ho do kalu
co všude kolem roste
Vznesem se nad mraky
do nebe z křišťálu
budem si na slepou bábu hrát
Netrhej růži
co jenom pro nás voní
Pokrop ji slzami
dřív než svou hlavu skloní
v suchu beznaděje
Za perly v očích tvých
dal bych ti své nitro
Jak rád bych viděl v nich
nádherné lásky jitro
v něž radši nevěřím
Postůj má krásná silueto
chtěl bych zastavit čas
zahodit všechny nejistoty
udělat nemožné gesto
vrhnout na lásku jas
a vědět že mi neshoří
Jak je to zvláštní
že vzácnou perlu celou věčnost hledám
a když mám v očích její třpyt
i strach mám vzít ji do dlaní
Slezsko, 1972 (?)
..opravdu milé..čisté......hezké:-))
21.08.2013 12:46:14 | isisleo
STylovka, moc pěkná, fakt. Obzvlášť druhá polovina.
20.08.2013 07:35:44 | Robin Marnolli
Děkuju :-) Nad těmito iniciačními texty pokaždé dlouho váhám, zda si vůbec můžu dovolit je sem umístit. Tak se možná ještě někdy zase osmělím, na dně šuplíku se jich pár ještě krčí... ;-)
20.08.2013 09:30:23 | Amonasr