Špatná láska
Anotace: Občas se stane, že vybereme si my i naše srdce zle, jen kdyby to člověka potom tolik nemučilo..
Mladá dívka osamělá
Sedí v dešti opuštěná
Slzy míchají se s deštěm
Snad někdo si o ní přečte
Až najdou po ní jen řádky
Psané rozechvělou rukou
Malá slečna uplakaná
Stojí tam, co je skála rozeklaná
A nemůže se odhodlat
Skočit a utrpení skoncovat
Krátký záblesk nostalgie
Před očima se zjevil
Když noha šlápla do prázdna
A dívka padla do temnoty
Pár rukou psaných listů
Roznesl vítr do všech stran
To jediné, co zbylo
Po dívce, co zaplatila daň
Za svou špatnou lásku
Přečteno 579x
Tipy 3
Poslední tipující: divoska_jaja, Anjesis, Jozef Bojanovský
Komentáře (0)