Anotace: Taková moje prvotina,pořád sní ale nejsem spokojena chybí mi tam pořádný závěr.
Venku jen tiše fouká vítr
a ruch dne už dávno stichl
tu já zmožen touto dobou ulehám sám na své lože,oděn spoře
a jen doufám
než zavřou se mi víčka ,než dohoří mi svíčka ,
že ji potkám.
Lásku- čarovnou to sílu dává naději i bolí však i čas
jen těžce zhojí rány,které rozdá jen zasažen a zklamán ten to pozná.