Jaké to je
Anotace: Spíš pokus. Ale všechno je to pravda.
Jaké to je
Jsem hudba a ty jsi hluchý
Jsem chrám a ty jsi ateista
Jsem svíčková a ty jsi vegan
Jsem západ slunce a ty jsi slepý
Jsem rum a ty jsi abstinent
Jsem Evropská unie a ty Václav Klaus
Jsem startka a ty jsi nekuřák
Jsem vlhká a ty jsi impotent
Jsem cukr a ty jsi diabetik
Jsem válka a ty jsi pacifista
Jsem stát a ty jsi anarchista
Jsem cit a ty nejsi nic než
...pragmatik.
Přečteno 540x
Tipy 12
Poslední tipující: Loveless, La Suneteto, Krahujec, Matty09, Aťan, VEDz RVAHEs, Isquieasuus, Petbab, jezevec.edward
Komentáře (3)
Komentujících (3)