V hlavě mám, lásko má, jenom tebe...
a to je blbý... protože
když sedím na silným stroji,
měl bych se především dívat po okolí
než myslet na sex s tebou na posteli
protože polibek asfaltu setsakra bolí...
Někdy už ne. Když jsi dost rychlý...
Budem se milovat tuto středu,
zezadu, zepředu...
Jedinec míní, osud však mění.
Jsem jako vítr, bohužel...
...už nikdy
lásko má
k tobě
nepřijedu...
R.I.P.