Anotace: M
Nemůžeme milovat, nemůžeme se smát.
Nemůžeme , nechceme, bojíme se ,
jsme směšni sami sobě, nemůžeme.
Stránky jsou vytrhané, byly to prostředky,
popsané v dějinách lásky, nemůžeme.
Napiš a nechtěj, příští jsi ty, tak směšná,
tak smutná, přepisuj, miluj, nemůžeš.
Jsem zde a stojím před Tebou,
ruce nemohou jsou v křeči, nemohou.
Má ústa ta tvá do cely zavírají,
prázdnotou zejí vědí že nemůžeme.
Nemůžeme, nechceme, bojíme se
M I L O V A T A V R A Ž D I T