Anotace: Nepřestávej snít i když už Ti není náct :)
Dospělá a samostatná
schopná žena
táhne Ti na třicet
a máš své jasné cíle
Na první pohled...
Co však uvnitř se ukrývá?
cítíš se zmatena
snažíš se světu rozumět
nevidět jen čerobíle
Podívej se do nitra...
Dívka mladá
snílek co veří na lásku
zklamaná a zamilovaná
věčně doufající
Co vlastně chce?...
Stále se hledá
na tváři již první vrásku
touha bezejmená
tiše zoufající
Zapomeň...
Na ty vlasy plavé
na hrubý jeho hlas
úsměv vymaž z hlavy
vymaž jeho tvář
Vzhlédni k nebi...
Zažeň myšlenky kousavé
rány nezahojí čas
pokus se uvidět barvy
dej dnům novou zář
Přestaň se v tom utápět...
a nepřestávej doufat, protože se může stát, že jednoho dne potkáš člověka, který Tě bude skutečně milovat, který si Tvou lásku zaslouží a najednou zjistíš, že všechen bol a všechen žal, kerý jsi úspěšně po dlouhou dobu skrývala v sobě, už není.
Nepřestávej doufat snílku, naděje, ta umírá poslední....