nechtěla jsem ublížit tobě ani sobě
snad jsme se narodili ve špatné době
nikdo mi nevezme ty pocity vzrušení
nezapomenutelné srdce bušení
nejradši bych se rozeběhla k tobě
jen ještě jednou to zažít, jen jednou se roztříštit
o tvé rty, shořet ve tvém dechu
nemůžu si pomoct, ale
doufám, že bys mě neodmítnul
že bys to chtěl tak jako já
nechci být už rozumná
chci si vzít, co chci
chci, abys to byl zase jednou ty
čím je to tak výjimečné
proč je to tak zvláštní
s tebou jsem plná vášní
s tebou je to nekonečné
nenávidím tě!
tvé chování, tvou nadřazenost
pocit, že jsem hloupá
že se chovám
sebedestruktivně?
nechci ti být lhostejná, nechci se změnit v nic
zase se vrátit ke starým časům, které tak bolely
řekni mi důvod, proč na mě nebereš ohledy
řekni, proč si za to můžu sama
řekni aspoň, že na mě nezapomeneš,
že jsi mě neoklamal
vážně nechápu, jak to děláš, že to potřebuju psát
jak děláš z mého života jen rozmazanou šmouhu
nechápu, čím mě tak dostáváš – na kolena
čím ve mně vzbuzuješ takovou touhu
chtěla bych to umět necítit, být taky nad věcí
chtěla bych to neřešit, nemyslet, nedomýšlet, nepřemýšlet, ne-
prostě NE
já už nemůžu takhle dál
žít život,
co jsi mi vzal