Polibek
Do ranních červánků
píšu ti psaní,
co letními vzpomínkami,
tak sladce voní.
Necháš ho nedotčené,
nechceš vložit ruce do soukolí.
Bojíš se svých citů,
a možná i těch mých...
Já vím, vždyť láska tolik bolí.
Jestli nemáš odvahu ho číst, nevadí...
Jen ho roztrhej a spal,
aby polibek, co vložila jsem pro tebe do obálky,
v ohni zatřepotal křídly,
a rozplynul se v nebe, v dálky.
Až uslyšíš tiché zasyčení,
tak se nelekej,
uvidíš bílý obláček, ucítíš letmou tíseň,
jen lásko zašeptej,
a poodhrň záclonu v okně svého pokoje,
věř, že promění se v píseň,
a v tónech tklivé melodie popluje ke mně zpátky,
kde tiše položí mi do dlaní nepřečtené řádky.
Přečteno 510x
Tipy 6
Poslední tipující: Kapka, enigman, jitoush, Robin Marnolli
Komentáře (3)
Komentujících (3)