já píšu a ty čteš,
ale je to k ničemu, jako tehdy
zase jen ignoruješ
všechny moje prosby
nelituješ
a já se v tom zas plácám
pohltilo mě to
nevyhnutelně
to, co jsem neřekla, to jsem napsala
to, co jsem neudělala, toho jsem litovala
tak zase kus mého srdce
skončil ve tvém koši
zbytečně
jsme jako dvě planety přitahující se k sobě
nevyhnutelná srážka
tu bolest jsme si předpověděli
a přesto jsme do toho šli, nezastavili to
cítím tvůj pohled na mých rtech
vidím chtíč ve tvých očích
vem si mě, vždycky to budu chtít
ten pocit, kdy svět se točí
kdy tě můžu jen pro sebe mít
slyšet tvůj přerývaný dech
oddat se vášni, co nás spaluje
dotýkat se tvé krásné tváře
ještě, naposledy
zvládnu to líp než minule
smířím se s tím a půjdu dál
je to náš osud, to on si to přál
náš konec
další a možná ne poslední
tak to prostě je
konec
bez naděje
konec
už to nebudeš muset číst
nechám si to pro sebe
stejně mi to nejde
tak co na tom sejde
nechám to být
nezasloužíš si už ani řádku,
když o to nestojíš