Děkuji....
Z tvé tváře nespouštím své oči,
dokud má víčka spánkem neklesnou.
Mé nožky povětšinou bosé,
tvé ruce mě k prvním krůčkům donesou.
K vzpomínkám...
Při každém svém kroku se ohlížím...
Říkáš: Neboj, nikam nepůjdu,
ještě pár let.
Bojíš se, neplač...
Pojď do mého náručí zpět.
K vzpomínkám...
Už se nebojím,
A jsou tomu již roky,
i já už střežím jejich šlépěje.
Odešla jsi...
Nevadí, ale ohlížím se přesto.
Děkuji ti,
že tvá náruč, tu stále pro mne je...
Přečteno 560x
Tipy 12
Poslední tipující: Záklopka, Hopsinka, vodnař, kamínek, Robin Marnolli, střelkyně1, Amonasr, jitoush
Komentáře (7)
Komentujících (5)