Jen chci ti říct.....
Anotace: Není to navždy, ale přesto....
Že s tebou skládám v puzzle lásku,
roztříštěnou na tisíce střípků
Že s tebou nacházím sama sebe....
Ze cítím sílu tvojí lásky,
vloženou do polibků
Že miluji život,
protože daroval mi tebe....
Že když dám touhu k lásce,
ústa k ústům, radost k milování,
tak to pasuje a ladí,
a že jsem nesmírně šťastná,
že po několika letech půstu, odříkání,
mě tvoje ruce laskají a hladí....
Že jsem díky tobě znovu uvěřila,
že existuje láska,
tak hřejivá a krásná...
Přečteno 612x
Tipy 5
Poslední tipující: vodnař, kudlankaW, jitoush
Komentáře (3)
Komentujících (3)