stále si vzpomínám
nejen polibky
a tak dík za vše
cos mi dala...
Všechno,
vše, cos kdy vůbec měla
(a já neměl dát co. Poztrácel
jsem všecko, jak jsem rychle žil
...snad jen zbytek toho
co jsem kdysi byl...)
Myslím i teď na malý pokoj,
na tvou vůni,
světla v okně
jak se hřbetům knížek klaní
k poledni...
nerušeně od naší kávy ranní
(po noci našich těl
slitých do společného bdění
i spaní)
Potůček něhy
(okamžitý - a navždy)
Tvá noha -
má noha...
Tvá ruka -
má ruka...
Tvá...
Měl jsem tě rád...
(Tvůj úsměv, oči
a teplo to byly,
kdo nutil mě se stále znovu smát)
Je to moc pěkné, nějak je mi to blízké, oslovilo, prostě ...cítím to teplo...
RM:
25.12.2013 20:37:57 | Robin Marnolli