k nesnesení pocit.....
Anotace: Četla jsem knížku, a zůstaly mi nějaké rozjitřené pocity....
Nenechat zpívat ve svém srdci slavíka,
neb dozajista rozerve nám srdce v půli.
Chvíle podmanivé vášně
budou vykoupeny bolestí a ztrátou sama sebe...
Vyrve nám srdce z těla,
poté co ho na pár týdnů, či měsíců
roztepala do zběsilého tempa...
Jen zmatek a bol
přináší láska střepinami svého výbuchu....
Naláká na barevné pentličky,
a tou poslední přiměje se oběsit.
Sladké očekávání
možná nemělo by být již nic poté,
aby zůstala jen ta
nenaplněná touha....
Ukončit polibek dřív než se rty dotknou,
dřív než pevně sevřené
je smáčí první slzy....
Nechat jen očím pohledět,
ale neutrhnout ani vteřinu skutečného
zůstat jen v podráždění smyslů
bez hmotných doteků a šrámů.....
V půli kroku zastavit,
pokochat se tou chvílí
a zůstat stát,
bez pádu do neznáma.....
k nesnesení pocit.
Přečteno 459x
Tipy 13
Poslední tipující: VEDz RVAHEs, Bakchus, vodnař, Martin Šimeček, střelkyně1, enigman, Amonasr, jitoush
Komentáře (11)
Komentujících (5)