První tři sloky se líbily. Byly plné objevování. Poslední dvě však jsou takové obyčejnější konstatování skoro citu prosté a unavené. + dětský verš žít/mít jako poslední tečka to pohřbil :)
13.01.2014 00:09:52 | On
První verš je super..snad jen zvážit rozdíl mezi historií a minulostí..ale zbytek..někdy až nelogické ..rýmy vynucené..
12.01.2014 21:52:24 | poeta