Anotace: Láska na první pohled.
Vyjádření
Nedokázal bych
Ublížit Ti, vlásek zkřivit
Pro mě přepych
Možná budeš se divit
Zvláštní, že mi chybíš
Přesto Tě neznám,
Moc se mi líbíš
Radost však poznám
To kouzlo
Doteď jiskru jsem neznal
Člověku ouzko
Bez ní, sotva ji poznal
Komu jinému říci
Než Tobě, jenž se to týká
Člověk již spící
Steskem ze sna si hýká
Možná přijde Ti směšné
Mít tohle myšlení spěšné
Píseň tvá v hlavě mi hraje
Pocit nitra z Tebe zraje
To procítění, ta hloubka
Chtěl bych se stát
Mužem, co kouká
Životem s Tebou si hrát
Klukem, který dá ti vše
V dobré i v náladě zlé
Hochem jenž je Ti oporou
Tím, kdož nikdy nepije
Nepřetváří se, nelže, nekleje
Za tou lidskou oponou
Tím, kdož ženu nebije
Všechny kolem miluje
Nejvíce však Tebe
A v očích láska Tvá
Neohlížeje se na sebe
Až se mnou budeš svá
Na ten moment čekám
Rozumím těmhle větám
Vím, co sdělit Ti chci
A bojím se tvých reakcí
Vyjádřit se strach nemám
Ať to co chce stojí
Nepokládám lásku vědám
Je třeba jen dvojí
Člověka a člověka
To je pravda odvěká