Úsměv Tvůj je jako luční kvítí
zářící ve slunečních paprscích.
Úsměv Tvůj nekonečnou touhu vznítí
v bušících srdcích.
Úsměv Tvůj je jako nebe.
Nebe, které nekončí,
které připomíná Tebe,
když hledíš mi do očí.
Úsměv Tvůj je jak průzračná voda
-tak čistá, tak zářivá.
Úsměv Tvůj... Není jen náhoda,
že touhou po Tobě umírám zaživa...
při čtení se mi vybavila tahle píseň a ani vevim proč...nedávno sem ji někde zaslech
http://www.youtube.com/watch?v=Ahwx6wID5vc
16.01.2014 21:50:51 | Robin Marnolli
Jéééé :-D A v dobrém nebo ve špatném smyslu? :-D
16.01.2014 21:55:52 | Aiury
Jako jen vybavila..asi v neutrálním, jen mi to při čtení nějak huplo do hlavy...
16.01.2014 22:04:14 | Robin Marnolli