Ráno
Anotace: taková trošku zamilovaná :)
Vstává dívka z okna hledí,
Její pohled krajem letí,
Obloha modrá, jako sen,
Dnes jistě bude krásný den.
Zlatavé paprsky tvář její ozařují,
Tak mile a sladce ji hřejí,
Jako když milý po vlasech ji hladí,
Sladce políbí a do očí jejích se zahledí.
Do šatů svých hedvábných obléká se,
Vlasy modrou stuhou si sváže,
Na stráň k velké lípě utíká,
Do náruče svého milého se ubírá.
Komentáře (2)
Komentujících (2)