Anotace: ...tobě
Nikdy jsem nebyla na prodeja přeste cítím prodanáSvým srdcem na trhus otroky, s děvkama.Za pár chvil v objetí,za pocit štěstí a nebo bezpečí?za sliby v hrsti...
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?