Dotek dlaní

Dotek dlaní

Anotace: Básnička o lásce

Láska je jen lehký dotek dlaní,

láska je jen krátké pousmání,

je to dotek nahých těl,

co se v sobě zaklíněj.

Je to vnitřní souznění,

je to krásné bláznění.

Líbej  mě, miláčku, líbej mě více,

jsme tu jen nakrátko,

pak budem k Bohu blíže.

Až ty naše těla spolu zhynou,

naše duše spolu splynou….

Autor Evionka, 02.02.2014
Přečteno 533x
Tipy 1
Poslední tipující: SmallGeorge
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel