Mám Tě rád
Anotace: Kolikrát chcete říct, že vám na někom záleží? Jen ještě najít vhodná slova.
Mám Tě rád.
Věta jednoduchá a přitom tak složitá.
Vypovědět se nedá,
kolik touhy a lásky v sobě ukrývá.
Mám Tě rád.
Jsi pro mě andělem i ďáblem pro kterého vášeň neutichá.
Líbat tvé rty,
to bych si přál.
Komentáře (1)
Komentujících (1)