Vypřávíš mi o Slunci
Jak krásně hřeje
Jak škádlí Tě na tváři
A ústa rozesměje
I mně radost dává
Když duhovky Ti rozzáří
A z klidných očí
Stávají se dravé
Jak na moři korzáři
A rty jak rubíny
Kvetou vůní jasmínu
To pak člověk nemá zbytí
Políbit je
Kdykoli si zaminu
Taky bych chtěl zase psát zamilované básně :D závidím Ti:) fakt. Ale přeju :)
PS: a oprav si ty překlepy. nebo ne. ser na to. A běž za ní :)
02.03.2014 12:04:12 | Favi