ve zralých malinách
*
přes slzu deště na řasách
skrz kapku tak duhově lesklou
zkouším se pousmát
a nepodlehnout ti znova
na chvíli mlč vždyť jsou to jen slova
když říkám
jsi pramenem mých dnů
a voda perlivě čistá
když vklouzneš do mých snů
noc ubíhá jak vraný kůň
a nad obzorem svítá
když říkám
jsi paprskem mých dnů
hřejivým plamenem mých nocí
noc ubíhá jak vraný kůň
déšť jemně hladící
když líbáme se
ve zralých malinách o půlnoci
*
Přečteno 553x
Tipy 38
Poslední tipující: jita.1965, Aida, Jenda P., Danger, tato22, Květka Š., zelená víla, Záklopka, Petbab, enigman, ...
Komentáře (10)
Komentujících (9)