Anotace: Gallatea ví o co kráčí...jak se nad ránem rozbřesklo,skrz žaluzie;))
Sbírka: My favorite
Po rokoch nájsť tu tie slová a dovoliť si zablúdiť späť... ach... :-)krásne - tie slová aj tie psomienky :-)
27.02.2012 14:21:08 | gallatea
Ano ano:) Jednou za čas, když slyším skladbu Lake of Tears od Gamma ray vzpomenu si...byl to ten moment, kdy se všechno zlomilo a nic nebránilo ničemu ;-) Krásné..
10.03.2012 18:27:57 | Petr Z