ještě jsem nezapomněla
jak dlouho vloni
padaly vločky
radoval ses
v očích Ti tančilo
kouzlo
občas posíláš slova
po kolotoči
a kdykoliv
příjdeš
nebo odcházíš
dostávám dárek
úsměv
objetí
polibek
nebe
tu samozřejmou vzácnost
usínat vedle Tebe
..a nevědomky probouzím se
do vzácných pocitů
že nejen já
i ty jsi tu
a tvoje kroky tiše plují
šerem
když se hvězdy zují
a zlehka kolem
stíny tančí
našlapují
tak málo věcí
radost zalévá
v barevných deštích
soumračného snění
odlesky kapek než se dotknou
kůže tvé
19.03.2014 09:34:28 | poeta
duhová sprcha
voní ránem
ještě spím
tak slastně
jen
po špičkách
zlehounka
do snů vstupují
Tvé básně
**************************
balancuji v pavučinách
někdy mě baví kopírovat
hravost rosy
(už mě znáš)
není voňavější (po)cit
než otevřít snář
a vědět že vedle noci
i Ty mě objímáš
19.03.2014 15:01:17 | Noc17