Přes hory
S ladností peříčka
přešel jsem pohoří
nejvyšší do zítřka
kdy další pokořím
A každý další schod
A každý další dech
A každý další krok
A každý další den
A každý další pohled
A každý další kořen
A každý další rozkvět
A každý další hlen
Nyní jsem až nahoře
dočista nahoře na hoře
pod sebou rozlehlou planinu
klidnou, jak nádech nikotinu
A pak hory další, nové
stokrát tak vysoké
nepoznané, takřka snové
brunety – i modrooké
J.
Přečteno 311x
Tipy 4
Poslední tipující: Zrska, andílek, Roger
Komentáře (2)
Komentujících (2)