Uortsep Uoksál
Anotace: Záhadná a svobodná
Dýcháš mi na rameno, rty se zapomenou.
Chutě v zásnubách malují světla v tmách,
Odhodí temný háv, s barvami jak pyšný páv.
Stíny opustily kletbu a teď svobodné jsou
Mizí v Slunci, jdou svou cestou.
Obcházely ves i město,
nyní vydaly se za nevěstou.
Vystřídány dobrou sestrou, Láskou Pestrou.
Tou vlnou opředenou touhou,
pro mnohé záhadou pouhou.
Kdo poznal ji, ví a bude chtít s ní být,
stále to cítit a mít, ruku v ruce držet se a žít.
Přečteno 446x
Tipy 3
Poslední tipující: Jana B., enigman, Zrska
Komentáře (1)
Komentujících (1)