Jsme spojeni
věřím že navždy
když máš těžkosti chci
aspoň malinko tvoje břímě nést
protože tě miluji a ty jak doufám miluješ mne
zatím jednoduchá matematika…proč vlastně zatím.
Sedám do školní lavice abych spočítala
tu rovnici o dvou neznámých
marně hledám řešení
trochu tápu.
======
Vloudila se mi
snad chybička? Vím
můžeš mě zranit vezměme tedy
předpoklad že opravdová láska je zranitelná
jinak prý to není láska nebo že by šlo o nerovnost?
Domácí úkol mě nemine..,.znám tě snad dobře ale asi
ne úplně…dilema odvěké..řešení ještě nemám a už
musím přejít ke zkoušce správnosti a tu zjišťuji
že vlastně vůbec nejde o matematiku a
to je dobře…jedno mi ale není jasné
proč něha se mi vzdaluje
když hladím ji
tak něžně.)
....život někdy dokáže překvapit...příjemně i nepříjemně.Naděje,že to
"rozluštíme" je vždy....JI.
11.04.2014 21:33:29 | jitoush