měl bys vědět
myslím na tebe
častěji než bys hádal
na kámen-nůžky-papír
před hromadou špinavýho nádobí
cukání koutků nad mými výčitkami
jizvu na noze
spadl jsi při první jízdě na kole
a přesto nasedl znovu
celý ty
kolik jsi jen statečně snědl
rozvařených špaget na jeden způsob
potěšilo by tě
že se nic nezměnilo
pořád ucpávám všechny odpady světa vlasy
nevěřím kartářkám
zpívám si při mytí oken
a neumím parkovat
a pořád tě miluju
po nocích se procházíš
v temném bytě
a mých snech
sedáváš v tom křesle pod oknem
netušíš jak ráda bych zase přisedla na opěradlo
s hrnkem kafe ti četla přes rameno
stýská se mi lásko
po tvém princezno
s něhou i ironií
ve všech hledám
tebe
měl bys to vědět
nosíval jsi mi frézie
teď je nosím tobě
svíčku k tomu
Přečteno 520x
Tipy 15
Poslední tipující: fijalka, Záklopka, Inna M., Amonasr, jitoush, Luky-33, básněnka, AndreaM
Komentáře (5)
Komentujících (5)