Do hajzlu proč jsou lidi tak zlý
Na srdci přibyly další vrásky
Na stole prostírá samota
A furt dokola a dokola
Se vrací ty úlomky
Vrací se zpátky ty minuty
Proč to vždy tak bolí
Proč na duši mrzí
Srdce krvácí
Kurva drát život fakt bolí
A Jimi jednou takhle řekl
"Život bolí
Smrt ne"
A jedním tahem tak vymazat čas
A neudělat tak stejnou chybu zas a zas
Ale jsme jen lidi
Ale ubližovat si fakt nemusíme
Respekt se pomalu vytrácí
Ale ne my se nepoučíme
Nechápu co na tom koho baví
Hrát si s city druhých
Nikdo nic nezmění
A slova se obrátily v prach
Ale nikdo nic nepochopil
Nikdo nic nezmění
Činy jsou blbostí
A moci tak utéci do propasti
Signál vysílá duše
Znamení co jsme
Ale nikdo nic nechce slyšet
Tak útěk z reality je hodně tvrdej
Asi jsem jiný
Asi jsem trochu zvláštní
Ale nechápu lidi
Nerozumím času
A odmítám jakoukoliv vrásku
Ale kdo zaplní to prázdné místo
V malé místnosti se prochází temno
Čas tiká si dál směr vpřed
Ale nikdo nic neslyší a nevidí
To pro trochu nenávisti
Jsme se ztratily
A na celým světě není nikdo
Kdo by pohladil mé pocity
A to moje prázdné místo
Je tak strašně moc daleko