Pochybení
Nechci jít sám
cestou života,
kde zatáčky udává
bestiální samota.
Na rozcestí
rozdělíš city
půjdeš-li doprava,
vlevo není zbytí….
Samota zdá se
Je strašná štace
A tou štací
je pochybení kdesi…
Přečteno 326x
Tipy 3
Poslední tipující: Zrska
Komentáře (2)
Komentujících (2)