Šeříková ulice
Setkat se,
pod křídly soumraku
na periferii bytí -
- v Šeříkové ulici
a podléhat svým snům
zabaleným do peřejí
končících věků.
S hvězdami
se zádumčivě usmívat
nad lehkostí vánku
o teplých jarních úplňcích
kdy černé kočky tiše předou
ve skrytých zákoutích tajemna.
Setkat se
a splynout
s myslí v pohybu
za hromobití spjatých rukou
v Šeříkové ulici,
kde až první ranní paprsky
nás uloží ke spánku.
Přečteno 396x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, SmallGeorge, jitoush, Aiury
Komentáře (2)
Komentujících (2)