Anotace: Spojení duší
Mého srdce pán
Mého srdce se ujmi,
budu Ti vším,
ale nedůvěřuj mi
neb Tě zraním
Nepředvídám
tahy své,
neovládám
tělo mé
Ale vím,
nutně Tě potřebuji,
i levým
srdcem se zamiluji
Mého srdce se chop,
buď jeho pánem,
nejsem topů top,
krása nad ránem
Jsem jen pouhá
slečna se sny,
jejíž touha
a něha klesly
Mého srdce se drž,
buď jeho vírou,
na stráni strž,
kde lidé se hrnou
Vysvoboď mě
ze spárů nicoty,
vynes si mě
ze spárů němoty
Na tu chvli čekám,
až přijdeš a odeltíme,
až upustí mne srdceklam,
až své duše spojíme
Jsem jen pouhá
slečna se sny,
jejíž touha
a něha klesly
Dokonalé, děkuji!
01.05.2014 17:52:58 | Skořicová princezna
Je zajímavé, že jako muž píšeš v roli ženy takvou dojemnou básničku. Zajímavé a pěkné.
01.05.2014 13:33:02 | Slav Milo
Pokusil jsem se alespoň jednu napsat jako žena a snad se zadařilo :)
02.05.2014 00:14:13 | SmallGeorge