Západ
Anotace: ...lehká, oddychová
Do záplat džín schoval se den,
ten překrásný západ, co viděl jsem.
Byla to krajina, byla to krev,
byl to západ, už skončil den.
Noc vytáhla stíny pod světla lamp,
lampičky hvězdiček, tma byla tam.
Snům lákavým oddal jsem se,
tys přišla do snu, přiznávám se.
V šeru ty lampičky vyčistil jsem,
touhy naše začly svůj den.
Lahodné splynutí dvou mladých těl,
bezmezná láska to byl vám sen.
Komentáře (2)
Komentujících (2)