Zůstaň
Anotace: Zas ztrácíš se mi před očima Není to tvoje vina Že najednou v dálce mizíš A do...
Zas ztrácíš se mi před očima
Není to tvoje vina
Že najednou v dálce mizíš
A do dalekých hlubin míříš
Ztrácíš se z ničeho nic
Zkouším dejchat z plnejch plic
Zkoušim běžet za tebou
Ale s každou další vteřinou
Seš dál ,pořád dál
Teď abych se bál
Zda-li ještě někdy se mi vrátíš
Nebo ve tmě nadobro se ztratíš
Všechno co bylo príma
Všechno co bylo krásný
To teď přebila zima
A naše vzpomínky se ztrácí
V hlubokých závějích
Do kterých jsme zapadli
Už neroste nic už nejsme v alejích
A plody naší lásky uvadly
Zas ztrácíš se mi před očima
Není to tvoje vina
Že najednou v dálce mizíš
A do dalekých hlubin míříš
Ztrácíš se z ničeho nic
Zkouším dejchat z plnejch plic
Zkoušim běžet za tebou
Ale s každou další vteřinou
Seš dál ,pořád dál
Teď abych se bál
Zda-li ještě někdy se mi vrátíš
Nebo ve tmě nadobro se ztratíš
Prosím semnou tady zůstaň
Jsi to jediný na čem mi záleží
Nikdy milovat mě nepřestaň
A vraťme se ze závějí zpět to alejí
Kde kvete naše láska
Kde rodí se náš sen
Jsi moje vyhraná sázka
Bez tebe by den nebyl dnem
Přečteno 584x
Tipy 3
Poslední tipující: Rozina, Aiury
Komentáře (3)
Komentujících (3)