Anotace: Dilema! Sex? Láska?
Tisíckrát popsané a po tisící prvé takhle originálně! Fantazie pracuje na plné obrátky. Krásná báseň k pondělnímu poledni a nepochybně i pro jiná časová pásma dne :-)
05.05.2014 13:24:55 | Pamína
někde jsem četla- kult zamilovanosti ničí skutečnou lásku...děkuji za ni.z.
04.05.2014 23:36:30 | zdenka
My kluci vesničtí tvrdíme, že láska bez sexu i sex bez lásky jsou torza, je ale pravda, že ten druhý má těch nedostatků méně. Moc se mi to líbí, Párku, máš ode mne dvojtipa.
04.05.2014 21:44:58 | aravara