Vyznání životu
V patnácti mě políbila múza
a ve dvaceti dívka z Prahy
Já skládal básně, zpíval písně,
někomu to přišlo laciný
Tak šel život
Dnes líbe mě žena jedna
pro ní skládám blues
Nechodějí na mne davy
to má smysl a není to bezcenný….
Chci to tak napořád
Nevadí nezájem jiných
Láska je jedna
Život zůstal nádherný
Přečteno 416x
Tipy 2
Poslední tipující: jitoush
Komentáře (4)
Komentujících (3)