(ne)umím
Slunce schovávám po kapsách
společně s cvaklými jízdenkami
když v noci cestuji po hvězdách
na křídlech velké, bílé vrány.
Umím kreslit vzdušné čáry
měnit slzy v kapky páry
hýbat světem tam a zpět
vylít své city na pár vět
a černou tmu proměnit v jas
Tak proč sakra nemůžu zastavit čas
pokaždé když jsem s tebou ?
Přečteno 508x
Tipy 13
Poslední tipující: mkinka, lovelorn, Pamína, Amonasr, Romana Šamanka Ladyloba, Rozina, želvička001, Aiury
Komentáře (4)
Komentujících (4)