Anotace: ***
Hezká báseň, plná života, neboť nepřišla sestra třetí - LHOSTEJNOST. A to je dobře.
22.05.2014 20:18:06 | Jan Urban
přemýšlím o tom, zda jsem někdy nenáviděla.. snad jako puberťák, co dával tolik významů všemu a třeba to ani nebyla pravda...nevím, ale krásný je kdyby se nenávist v lásku proměňovala často...nenávist sžírá...
20.05.2014 13:35:57 | zelená víla
Jde jen o to zavřít oči, a otevřít srdce...., ale bývá to velím těžká domácí úloha, a člověk se jí učí řešit celý život. Řešení není ukryto na zadní straně početnice..., snad je to tak dobře, přála si to naše srdečnice, prý výsledek má každý v sobě , stačí ho umět rozluštit!
20.05.2014 13:41:19 | sluníčko sedmitečné
přesně, najít sami sebe, tím se staneme svobodní a naučíme se poznávat i to ostatní, co nám někdo dává, každým dnem...
20.05.2014 13:47:40 | zelená víla
... a uvidíš, tu krásu krás,
NENÁVIST když mění se
v LÁSKU!...
Moc pěkná báseň! :))
20.05.2014 10:34:11 | Aiury