Anotace: Unáhlenost citů je nepředpovídatelná, stejně jako ženy.
Meluzína světa
Meluzína rtů Tvých
při něžném polibku,
vytí hlasivek psích,
bosé nohy v písku
Procházíme zrny,
kapkami naší lásky,
procházíme lány,
spolu a bez masky
Plně odhaleni,
nazí a čistí,
sebou omámeni,
ztraceni místy
Ztraceni navzájem,
uvnitř našich světů
hezky rozkvetem
jako višeň plná květů
Každý květ
naší lásky bezedné
tvoří svět,
květů, jenž jsou nesběrné
Každý květ uchovává
nádhernou vzpomínku,
jak jsme my dva
přidali kousek do vínku
Kousek našich Já
bez ega a lhaní,
se mnou buď navždy svá,
o to Tě prosím, Hani
...se mnou buď navždy svá.....to je povedený závěr,je to svobodné,
ano,buď svá ne podle mě,ale podle sebe se vyvíjej a já budu vedle a
budeme spolu,každý jako svá osobnost a budou tam styčné body a takto
nás to obohatí....ne podřízenost,ale parťáctví v životě a láska....Ji.
21.05.2014 22:30:14 | jitoush
Ano, ovšem tahle skutečnost, jak už to v životě bývá, nebyla opětovaná...
22.05.2014 13:12:41 | SmallGeorge
Chtěl jsem dát tip, forma má podle mě ještě nevyužité rezervy - ale po poslední sloce nemůžu jinak, než ST :-)
21.05.2014 13:55:46 | Amonasr
... a stejně jako muži ... ;) :)
Moc krásná ...
21.05.2014 10:13:34 | Aiury
Jsem s to, že protiklady se přitahují, takže v mládí těch 50% nezkažených dobrých a hodných mužů potká těch 50% zlých sviní (žen), které je zkazí a 50% hodných nezkažených dobrých žen potká 50% zlých sviní (mužů), které je zkazí. Děkuji
21.05.2014 10:32:20 | SmallGeorge