Spoutaní chvilkami nevěry
Propleteni do nahoty
V poháru chtíče
Padáme do náruče vášně
Oděni v saténu hříchu
Polkli jsme tabletku
Jménem touha
Ach bože jak si krásná
Aspoň na půl hodiny
Utíkáme z reality
A nic nás nebolí
Ve světle chuti
To druhé patro
Byt číslo čtyři
Já zvoním a ty
Ve dveřích a Tvé oko
Vypustilo signál
Rozepínám ti opasek
Pohlcen Tvou vůní
Okamžikem poblouzněni
Jak překrásné jsou Tvé polibky
A i když nejsme nejmladší
Trošičku se třesem
To strachem
Pak ti sundávám tričko
A odhazuji kalhoty
A už je nám to jedno
V hlavě stejný myšlenky
Zavřeli jsme starosti
A jsme aspoň na chvilku
Uneseni do milování
Romantikou spojeni
A i když to končí
My jsme stále okouzleni
Nádherné minuty
Co nám nikdo nemůže vzít
Ještě pár žhavých polibků
A každý jdem zase svou cestou
P.S. :
Omlouvám se za tu podprsenku
Dovezu ti novou