CESTA KE ZKLIDNĚNÍ MYSLI
Anotace: "jsi nešťastný,protože hledáš štěstí"
Vrávorá a vrávorá
kolovrátek
potravu shání a
volá o pomoc
Žárovka vynechává
jak v temném sklepení
tak proč lpíš na rovnici
co nemá řešení?
*
Dýchám bez kyslíku
světského spiknutí
rozlučku předsudků
s iluzemi...
...si ujít nenechám
sundavám papuče
hřejivých krbů
a podávám ruku si
s životem
Přečteno 494x
Tipy 10
Poslední tipující: Radhuza, Romana Šamanka Ladyloba, jitoush, Amonasr, Aiury
Komentáře (1)
Komentujících (1)