Sedím v koutě skrčený
a tiše pozoruji
KONFERENCI
mých starejch ran a jizev
Hlavním předmětem konference
Je jak my způsobit ještě více
Bolesti
A trápení
Kostry co mě děsí
A přiváději
K šílenství
Srdce mi křičí
A ozvěny co se bojí
Ta konference mě děsí
Víc a víc
A já beru bouchačku
Začínám hrát ruskou ruletu
Otáčím bubínkem
A prásk
A zase nic
Šance jedna ku osmi
Osm ku jedný
Hraju dál
Další pokus
Mačkám spoušť
Ale jsem tu stále
Kurva drát
Zkouším to dále
Ale nic,osud mě ne a ne pustit
Na konferenci se probírá další bod
Jak mě umučit
Další protočení
Kolik bylo už možností
Ale náhle prásk
Kulka vylétla
Jak dlouhá je chvilka
Mezi životem a smrtí
Mezi smrtí a životem
Mý tělo padá k zemi
A už je fajn nic nebolí
Jak prostě umřel
A co se stalo
Nic
Svět se točí dál
Konference byla předčasně ukončena
Jedna rána
V pekle mě vítá
Bilboard s nápisem :
" Vítej doma "
KONFERENCE
Skončila
Rány a jizvy zavřeli
Hubu
Už žádný hlasy nestraší
Vsichni jsou najednou potichu....