Anotace: Soumrak věčné radosti. A místo ní jen nepopsatelná prázdnota neveselosti života.
Dlouho nebyla tu báseň,
neboť můj život je prázdný
jak nepopsaný list v sešitě,
jindy tak plném mých básní.
Můj život je bez naplnění
a nyní beze změn,
zábavný je leda tak jako
mech, co pokrývá zem.
A moje Láska, ta se ztrácí
ve stejných frázích,
stereotypu, bez kompromisu
mi v ní něco schází.
Není to, co bývalo.
A tak mě z toho jen
bodá u srdce.
Jako by mi Tvá báseň hleděla přímo do duše ...
03.06.2014 21:13:17 | Aiury
Zvláštní, zrovna jsem komentovala jedno Tvé dílko a pak tu od Tebe najdu komentář :-)... Děkuju Ti za tip :-)
03.06.2014 21:21:35 | Philosophic Theory