Pod víčky
Pod víčky
Na klávesách Tvých řas
vykouzlím libý tón,
tenký jako vlas,
však znělý, jako zvon.
Pohladím Tvá víčka
měsíčním paprskem,
než je malá hvězdička
popráší s rozbřeskem.
Anděl v bílém rubáši,
jako závoj z mlhy
zatančí Ti po tváři,
jež je plna něhy.
Pak Ti vdechnu pod víčka
sen o nás dvou,
že jsi pán mého srdíčka
a já jen Tvou.
Přečteno 446x
Tipy 3
Poslední tipující: jenmravenec, Jort, Aiury
Komentáře (2)
Komentujících (2)